petrabjorklund

Alla inlägg den 15 april 2014

Av Petra Björklund - 15 april 2014 23:28

Idag drog gänget till Fort Mayers för att få lite mer hålligång på stranden. En underbar beach som passade oss, och hålligång blev det även om det inte var den typ av hålligång vi tänkt oss.

Åsa, jag och dom stora tjejerna gick på en powerwalk på beachen. Bella skriker till och börjar hoppa på ett ben. Hon har klivit på en tagg från en stingrocka!! Vi ger oss upp till närmsta beachbar. Dom tar hand om Bella på bästa sätt. Lärdomen av detta är 1 ta ut taggen 2 sätt foten i skållhett vatten och ha den där i 40 minuter. Går värken upp i benet måste man skära upp där taggen suttit. Kom detta ihåg!! ;).

[Bild]

Igår kväll sitter vi i godan ro och dricker lite......vatten när det låter som en STOR alligator hoppar upp ur kanalen och landar i vår pool. Feg som jag är och oftast räddar mig själv först gömmer mig bakom starka Åsa. Jävlar vad rädda vi blev och det var bara ett litet palmblad (läs att Daniel 1.97)

Av Petra Björklund - 15 april 2014 01:40

Efter en händelserik dag börjar dagen närma sig solnedgång och middag (tacos). Dagen började med att HELA gänget ger sig ut på morgonpromenad som slutar med att alla springer. Duktigt!! Efter att vi upptäckt en fågel som flyttat in i ventilationsröret till torktumlaren gav vi oss iväg till stranden. Ex antal timmar senare kommer vi hem vidbrända. Vi som inte trodde solen tog :-).

Ovido - Quiz & Flashcards